Nytt folk ombord

juli 12th, 2012

Efter två veckor mönstrade Cecilia, Bill, Josef, Maja och Sven-Olof av i Port Hardy på Vancouver Island. Nästan sorgligt att skiljas åt efter två intensiva veckor med många gemensamma upplevelser. Till och med Bill tog ett morgondopp näst sista dagen!!

Men nu har Elin, Rikard, Dimitri och Janne kommit ombord och vi har laddat om inför nya äventyr. På väg ut från Port Hardy hoppade valar, delfiner och laxar omkring oss. Vi fångade en lax men den var för liten och fick vända tillbaka till havet. Istället fick vi en stor pink salmon av en segelbåt som fiskade intill. Efter en härlig halv vind segling i åtta knop ankrade vi i en vik där en indianby legat fram till 1967. Vi hittade rester av deras liv och en skylt som berättade att en 9-årig flicka blivit uppäten av ett ”mountain lion”, en sorts puma som finns här. På morgonen hittade vi tolv krabbor i buren som varit ute under natten. Sex var stora nog för grytan.

2 svar till “Nytt folk ombord“

  1. Iren Stenberg skriver:

    Vilket härligt äventyr ni får vara med om Rickard och Elin. Blir spännande och få höra mer sen, fota mycket..kram på er

  2. It was great meeting you Birgitta. Elin. Dimitri, and Janne. We did not have clearance to take the station boat to Otter Cove to see your beautiful yacht. Our boat is lost in transit at present. Please keep in touch.

Lämna ett svar