Septiktanktömning och snygga killar

juli 15th, 2013

Vi ligger nu för ankar i Roche Harbour och ska här klarera ut från USA. Sjöflygplan startar och landar runt oss och en typiskt amerikansk septiktanktömningsstation rör sig sömningt mellan de ankrade båtarna.

Här också en bild på de snygga killarna ombord Ariel IV och en av de nya snygga solcellerna. De går enkelt att vinkla mot solen och wow vad de producerar. Med fyra solceller, två vindsnurror och en släpgenerator är vi nu i stort sett självförsörjande på energi. Varmvattenberedaren är den enda apparat som fortfarande behöver lite motorgång men det räcker med korta turer in i hamnarna.

3 svar till “Septiktanktömning och snygga killar“

 1. Cecilia & Erik skriver:

  Kära kompisar!
  Ser att det två snygga kompisar:-) Vi följer er på resan önskar all lycka till!
  Kram på er alla!
  Cecilia & Erik

 2. John Juliano skriver:

  We saw you in Roche Harbor, where you were nice enough to recognize our boat, a maxi 95. We saw you again in Vancouver, but unfortunately we weren’t able to speak. When you come to Seattle contact us. We are moored in Lake Union.

 3. admin skriver:

  Hello
  Thank you for invitatation, but we are now in Victoria and will from here go more or less straight to San Francisco.
  Happy sailing!
  Eric & Birgitta
  http://www.areilfyra.se

Lämna ett svar