Om galenskap och hudkräm

juli 23rd, 2013

Efter att ha lyckats ta oss över gränsen från USA till Kanada firade vi med en pubbussutflykt på ön Galiano. Chauffören spelade hela vägen medan han körde och gjorde galna konster, sparkade med båda benen i luften samtidigt som han svängde runt en kurva …

Hudkrämfabrikanterna är med mycket stor sannolikhet inte särskilt glada för långfärdseglare eller båtliv överhuvudtaget. Den friska havsluften fuktar och mjukgör tillräckligt. Krämflaskorna blir stående i skåpet.

3 svar till “Om galenskap och hudkräm“

 1. eva skriver:

  Galiano, undrar om det är där kaffelikören med samma namn kommer ifrån?

 2. Bengt skriver:

  De där fabrikanterna vill bara kräma ut våra pengar… 🙂

 3. admin skriver:

  Hmm, vi kunde inte se någon som helst likhet … 🙂
  Massa kramar goa vänner
  Birgitta & Eric

Lämna ett svar