Sommaren har kommit och ett oväntat möte

juli 23rd, 2013

Efter 24 grader i luften varje dag, men 13, 14 och några dagar senare 16 grader i vattnet, har vi äntligen kommit in i varmare i farvatten i sundet Strait of Georgia mellan Vancouver på fastlandet och Vancouver Island. Efter ett begränsat antal iskalla snabbdopp gläder vi nu oss åt simturer i 20 gradigt vatten och sommarutflykter i kajakerna till mindre öar runt ankarplatsen.

I Silva Harbour, sista ankarplats innan Vancouver, kommer en först okänd kvinna ut i en dinge. Hon visade sig vara Lotta, Erics granne från Lund på 70-talet. En person som han kände och har haft mycket roligt tillsammans med under många år. Sedan har de inte setts förrän nu trettiofem år senare. Eric funderade: ”Att träffa någon så får mig att inse att tiden går väldigt fort, jag undrade över hur hennes liv hade blivit och reflekterade över vad jag själv gjort av mitt liv. Jag kände igen hennes personlighet och sätt att vara. Man förändras inte så mycket i grunden, efter 25-årsåldern.

Det dök upp en massa minnen från den tiden, tankar kring vad jag gjorde då och vänner som jag inte har tänkt på, på många år. Det var också en fin period i mitt liv, men livet går fort …”

10 svar till “Sommaren har kommit och ett oväntat möte“

 1. Bengt skriver:

  Kul att se att ni är tillbaka med bloggen. Det här inlägget startade en del tankar hos mig också, jag har inget tydligt minne av Lotta men jag kommer ihåg att det fanns en granntjej som du umgicks med en del. Däremot minns jag mycket annat från den tiden i Lund, människor, fester, karnevaler, och inte minst en och annan segling. Det var en rolig del i mitt liv.
  Ligger just nu i Nynäshamn gästhamn efter nästan 4 veckors segling i Stockholms och Ålands skärgård. Ha det bra Eric och Birgitta.

 2. Quiero skriver:

  Och syrenerna e4r snart helt vsnsia…se5 visst ge5r det fort. Alla e5rstiderna ke4nns lite knepiga, tycker jag.Kram, Jenny

 3. Great insight! That’s the answer we’ve been looking for.

 4. car insurance skriver:

  Important information. It is good to be reminded of what is most important. I find scheduling personal time to work for me as well. Just like exercise-thinking you should, does no good! Set up a time, life is fine!Good Job..-= Dr Dean´s last blog .. =-.

 5. auto insurance skriver:

  I’m afraid that number’s ex-directory that guy is smokin hott yes lets not ues the n word dayum!! the blond girl is like my dreamgirl *-*! gape my ass!!!!!!! carmen kinsley is almost as hot as alexis texas…big butts rule Kinda strange, but hey its all good This shit should be banned! this is sooo hooot! she got some nice tits did he cum in her, im confused

 6. Thanks, Gareth. I've long been looking for my own copy (it's been OOP for a long time now) and your comment reminded me to order a used copy just now.

 7. Sorry, but I don’t think there’s anything that will make me stray from the pretzels there. Oh. my. goodness. BEST pretzel I’ve ever had, hands down. And the last time I was in WDW, I was not a beer drinker at all, and I even liked the beer with the pretzel. Can’t wait for another beer-pretzel break now that I actually enjoy a good beer!

 8. Verkaeufer: Rowlett Paul Angeboten wird unter dem Standort Frankfurt/Main ein VW Sharan 2.0 TDI 140 PS, EZ 2007 mit 66000km fuer € 4001.-. Nach Erstkontakt wurde mir in schlechtem Englisch erklaert, dass sich das Auto selbstverstaendlich in London befindet……….Obwohl ich kein weiteres Interesse signalisiert habe, kommen regelmaessig weitere Mails, die mir den Versand des Autos von London nach Frankfurt sowie die bezahlung ueber Western Union schmackhaft machen.

 9. http://www./ skriver:

  Eu vorbesc destul de rar pe blogul asta. Daca nu as sti ce spun crede-ma ca m-as abtine. O fac de multe ori cu privire la foarte multe lucruri pe care le citesc aici si care ma depasesc subtil.Nu sunt un invatat ci unul care vrea sa invete.O zi buna sa aiDan

 10. http://www./ skriver:

  Exodus,allora non perderti l’incontro con Bob Picardo il 7/10 a Bologna, o quelli con Nick Tate (Alan Carter di Spazio:1999) e Antony Montgomery (Mayweather in Enterprise) il 16-18/11 a Riccione, e Claudia Christian di Babylon 5 alla Deepcon 9 di Fiuggi (13-16/3/2008).Ti aspetto!

Lämna ett svar