Bad och krympta kläder

juli 27th, 2013

Några stilla veckor ankrade på redden i Vancouver. Inte dumt. Justin i grannbåten är en trevlig fattig konstnär, 28 år, som drömmer om framtida långseglingar. Han dyker naken från rufftaket minst tio gånger varje kväll och undrar liksom vi varför inte fler människor badar från båtarna runt omkring i det nu 25,3 gradiga vattnet. Vi simmar varje kväll efter dagens jobb och ibland löprunda.

Det berg av ullkläder, jackor, overaller, filtar och täcken som vi hade stor nytta av genom Nordvästpassagen och i Alaska har nu förvandlats till tunna hårda plattor. Vi startade generatorn, fick 220 v ström och kunde sätta på dammsugaren. Varmgrejorna packades fint i Ziplocs ”magiska” spacepåsar och vi sög ut all luft med dammsugaren. Vips så var de vakumförpackade och väldigt små!

Och en bild på det nybakade brödet, som faktiskt fick plats i båtugnen …

6 svar till “Bad och krympta kläder“

 1. Torgny skriver:

  Låter härligt. Är själv tillbaka på en ganska tom arbetsplats, särskilt utan dig bredvid.

  Ha det bra!

  Hälsningar Torgny

 2. Lövings skriver:

  Härliga bilder på glada avslappade människor som njuter av livet. Välkommen i klubben!

  Ewa o Peter

 3. admin skriver:

  Hej Torgny
  Kul att höra från dig och att jag är saknad … 🙂
  Vi har det fantastiskt härligt. Undrar hur det kommer att kännas när den vanliga semestertiden är slut. Förmodligen härligt 🙂
  Ha det gott och hälsa alla.
  FD kollegan Birgitta

 4. Nej, nej det e4r klart det e4r fortfarande somamr!! Se5 le4nge det blommar rosa blommor se5 fe5r vi fortse4tta att njuta!!Ha det se5 bra.d6nskar en trevlig helg.Kram Ingrid

 5. इस उपयोगी एवं स्‍वास्‍थ्‍यवर्द्धक चर्चा के लिए बधाई।———क्‍या आपको मालूम है कि कौन से हैं?

 6. with deception we will make war.. i think that is israels motif… i suppose lying and deception is all they’ve got left here with regard a response to the flotilla…it is an ugly way to interact on the international scene and i doubt many of their own citizens are aware of the hasbara.. those who are must feel somewhat uncomfortable with the direction this is going on, knowing in advance that israel is not only a state that practices apartheid, but also a state that is immersed in fascism at this point..

Lämna ett svar