The spirit – wow

november 13th, 2013

The spirit of HaHA rallyVi fick det största och viktigaste priset i rallyt; priset ”The spirit of Baja Ha Ha rally”. Bland 150 båtar var vi den som hade bäst Ha Ha spirit! Vi var fullständigt förstummade vid prisutdelningen. Alla fick olika priser. Vi fick tredje pris för segling i vår grupp, liksom alla båtar som inte fick första eller andra pris. Men ”The spirit” priset fick bara vi. Wow vad vi blev glada, och STOLTA. The spirit i HaHa rallyt står ungefär för engagemang och kämpar-anda kombinerat med lekfullhet och humor, precis det som vi tycker är viktigt. Den flaska tequila med handskrivna guldband som var prispokal, kommer att drickas i mycket små glas vid ytterst viktiga tillfällen.

Andra som prisades under jubel var: de båtar som seglat hela vägen (6 stycken, som inte gått för motor ens i stiltjeperioder) den yngste seglaren (3 år), den äldste seglaren (86,5 år), den båt som haft störst problem med spinnakern (den skörade helt), den seglare som råkat ut för störst blåmärke (en kvinna med dmstort märke på skinkan), den seglare som fått största fisken (en 150 kg vithaj) och den som fått flesta fiskarna (8 yellowfin tuna, en guldmakril och en wahoo)

Lars och Charlotte har nu mönstrat av, Maria seglar med en vecka till. Stort och varmt tack till vår besättning för att vi genomförde rallyt så riktigt bra tillsammans!

Nu sticker vi ut på egna Mexikoäventyr, imorgon mot La Paz.

6 svar till “The spirit – wow“

 1. Helena KB skriver:

  Haha! Vad kul och välförtjänt. Läser allt ni skriver 🙂 men hinner inte alltid kommentera.
  Allt bra här hemma även om novembermörkret med regn och rusk dominerar. Jag åker med V till Teneriffa några dagar snart. Det ska bli underbart. Kram <3

 2. Marie & Jörgen skriver:

  Hej!
  Grattis till vinsten 😀
  Vilka fantastiska äventyr ni får vara med om!!!
  Låter helt underbart! Varmt o skönt har ni de också.
  En vecka framöver ska vi få lite värme, ska bli så gott!
  Segla lugnt!
  Kram Marie & Jörgen

 3. Christian skriver:

  Låter som ni har det riktigt skojigt! 🙂 Seglar ni till La Paz redan? Ska ni ligga där och spana in de bästa ställena innan vi kommer 😉 Kram!

 4. Maria L skriver:

  Tack till er och Ariel som seglade oss säkert in i varenda hamn och gjorde hella rallyt så himla roligt och bekvämt! Med en tung båt rullar det mindre i ankarvikarna.. Ni glömde nämna att vi också var snabba, första enskrovsbåt på andra benet och jämna steg med många av dom snabba katamaranerna. Ytterligare något att vara stolta över!

  Kort rapport från la paz är mindre Las vegas och mer Mexico, som förväntat. Trång ankring med fler permanenta bo-båtar, varav en med en ilsken pitbull och lika sur ägare som skrämde slag på mig och Audrey vid ankringen, men dingedock där man får fylla vatten OCH lämna sopor.. Och ankarplats utan dyning! Ni kommer nog inte sakna cabo. Celebration eskorterade mig hela vägen till bussen och har nog nosat reda på la paz höjdpunkter lagom till er ankomst.

  Fortsatt härlig segling önskas, tills vi ses nästa gång! Tack för en upplevelse som kommer bli ett minne för livet. Kram från Crew Maria

Lämna ett svar