Hemma och i världen

juni 25th, 2014

_DSC1698Omkring 7 varv runt jorden, eller runt 225 000 sjömil, har det här glada, salta gänget seglat. Ganska imponerande tycker vi; Peter och Eva på ”Fri”, Harald och Christel på f.d ”Aurora” numera ”Aeolus”, Kay och Marianne på ”Nabob” och vi, Eric och Birgitta på ”Ariel IV”.  Det blev en hel del sjörövarhistorier, skratt och minnen över några glas mexikanska Margaritas.

Vi skickar en stor kram och hälsning till våra bröder och systrar som är ute på de sju haven, som inte är hemma och kunde vara med på ”klubbmötet”; Patrik, Monika, Oliver och Cassandra på ”Litorina”  på Tuamotuöarna i Söderhavet, Annika och Björn på ”Moon” i Malaysia och Christina och Janne på ”Liv” också på Tuamotuöarna. Segla lugnt och väl!

3 svar till “Hemma och i världen“

 1. Håkan o Birgitta Hansson skriver:

  Kul att höra om er resa. Är nu i Camarinas på nordvästra Spanien. Ha det bra o. fair winds from Håkan o Birgitta i Noatun

 2. Lövings skriver:

  Hej! Tack för senast. Alltid lika roligt att träffas 🙂 Kram från Ewa och Peter

 3. Inger Hansson skriver:

  I veckan har jag hittat tillbaka till din blogg efter att ha läst i den under 2001 och så sent som 2007 hittat din bok om jordenruntresan på biblioteket. Nu har jag läst valda inlägg från er senaste resa! Är så avundsjuk på er som kan segla. Har bloggat lite om det och om hur er resa 1998-2001 inspirerade oss till en helt annan slags jordenruntresa: http://hallojvarlden.wordpress.com/2014/08/17/om-jag-hade-en-bat/

  🙂

Lämna ett svar