Bröllop

mars 6th, 2015

DCIM100GOPRONej det är inte vårt bröllop. Vi har varit gifta i mer än 30 år nu!

Det handlar om alla de unga japanska par på jakt efter romantiska bröllopsbilder som vi ser varje kväll vid solnedgången i parken. Korta små ”flickor” iförda hyrda, tjusiga brudklänningar som liknar tårtor och nästan lika små ”pojkar” i vita kostymer, ibland med elegant hatt till. De ser alla ut att vara i 18-årsåldern. Brudens mamma går bakom henne och bär det långa släpet när hon på fotografens uppmaning ska flytta sig så att den röda solen syns på rätt ställe eller när hon ska glida in i kavaljerens armar för att få bra vinkel till bröllopskyssen.

På parkeringen står parens vita limousiner med privatchaufför och väntar. Bröllops business verkar vara en stor och inkomstbringande näring i Honolulu. Och vi förstår dem, vem vill inte gifta sig på Hawaii?

2 svar till “Bröllop“

Lämna ett svar