Kärlek övervinner allt

mars 14th, 2015

Macy o QuintinDe möttes i 23-årsåldern då han var över hos släktingar i USA på besök. Under tre veckor brann känslorna hett. Men hon förstod att det inte skulle gå på riktigt. Han bor i Australien och hon i USA.

Hon skickade bestämt iväg honom med hänvisning till hopplösheten i det geografiska läget. Han återvände till Melbourne och sitt vanliga liv vid havet med jobb och surfing. Hon återvände till sitt vanliga liv bland bergen som professionell surfare på snöbräda. Men de kunde inte riktig släppa kontakten … hörde av sig till varandra lite då och då.

Sju år senare hittade han sin drömbåt i USA och åkte dit för att hämta den. Han kunde inte låta bli att kontakta henne. Snabbt insåg de båda att kärleken var starkare än geografiska avstånd. I september 2014 gifte sig Quintin och Macy och våren 2015 seglade de tillsammans båten, ”Moondog”, från fastlandet till Hawaii. Innan dess hann Quintin lära sig surfa på snö och Macy har lärt sig vågsurfa. De har fyra surfbrädor på sin lilla båt och försörjer sig på vad jobb de kan hitta. Vi träffade dem på en av Hawaiiöarna och har nu seglat tillsammans en månad. De har ett helt liv framför sig och det tycks vara enbart fyllt av möjligheter.

Kanske kommer de senare i livet att bosätta sig på Hawaii eftersom familjerna från Australien och USA då får ungefär lika långt att åka för att hälsa på. Men första ska de segla från USA till Australien och kanske ännu längre. Läs gärna mer om dem på deras hemsida: lookingfurther.com

Macy o Quintin 3

4 svar till “Kärlek övervinner allt“

 1. Fin historia. Tack och kram.

 2. Ceclia Nilsson skriver:

  Härligt med människor som låter hjärtat bestämma. Men vad håller han i händerna?
  Tänkte också på er när jag hörde om cyklon och orkan i Vanuato.
  Kram, kram

 3. Josette Dahlin skriver:

  Hej ni modiga! Hoppas ni har det bra, Sverige fattas er!
  Ta det försiktigt, såklart… Här är allt bra, köpt ett nytt hus, äventyr väntar och saccosäckarna är redan ute på strandpromenaden! Kramkram//j&m

Lämna ett svar