Hemma och i världen

juni 25th, 2014

_DSC1698Omkring 7 varv runt jorden, eller runt 225 000 sjömil, har det här glada, salta gänget seglat. Ganska imponerande tycker vi; Peter och Eva på ”Fri”, Harald och Christel på f.d ”Aurora” numera ”Aeolus”, Kay och Marianne på ”Nabob” och vi, Eric och Birgitta på ”Ariel IV”.  Det blev en hel del sjörövarhistorier, skratt och minnen över några glas mexikanska Margaritas.

Vi skickar en stor kram och hälsning till våra bröder och systrar som är ute på de sju haven, som inte är hemma och kunde vara med på ”klubbmötet”; Patrik, Monika, Oliver och Cassandra på ”Litorina”  på Tuamotuöarna i Söderhavet, Annika och Björn på ”Moon” i Malaysia och Christina och Janne på ”Liv” också på Tuamotuöarna. Segla lugnt och väl!

Kommentera » | 3 Kommentarer »

Friends

juni 5th, 2014

VännerVi kom hem till Sverige för cirka en månad sedan. På denna korta tid har vi gratis fått låna ett hus i juni då vi inte hade något boende och en vecka senare fick vi låna ytterligare ett hus som vi ska bo i under september månad när vår egen lägenhet hyrs ut igen. Nu har vi fått låna en båt också som vi seglat med en underbar vecka i sundet. Och riktigt många har hört av sig för att höra om vi behöver något och för att önska oss välkomna hem. Vi har fantastiska vänner, tack!

Ett tag trodde vi att folk i Alaska var de mest generösa på jorden. De lånade oss sina bilar när vi behövde och gav oss viltstekar och laxar. Men nu vet vi var de finns …

Kommentera » | 1 Kommentar »


Startsidan > Blogg

arielfyra@hotmail.com