Magsjuka, halssjuka eller sjösjuka

mars 7th, 2010

Båtgrannarna i hamnen har magsjuka, och alltför många andra runtomkring har influensa, halsont eller jobbiga förkylningar. Eric har kämpat mot en odefinerad variant i snart tre veckor. Frustrerande är rätta ordet. Särskilt nu när vi har så mycket att göra inför seglingen. Sjösjuka är vi inte … fast isen har gått upp runt Ariel och hon är fri att röra sig igen. Nu kommer snart den spännande dagen  när de personer som vi har frågat ska lämna besked om de kan följa med genom Nordvästpassagen eller inte. Alla vill gärna men det handlar om att kunna få tjänstledigt från sitt jobb, ha ekonomisk möjlighet att klara sig utan lön några månader och att det ska stämma med familjen därhemma. Vi har frågat tio personer som vi tror skulle klara äventyret och som kan passa in i vår besättning som ska vara totalt sex personer.

Ett svar till “Magsjuka, halssjuka eller sjösjuka“

  1. Är detta Öresund? Efter denna vintern kan ni väl ha isäventyr hemma så det räcker. Men, vi håller tummarna för besättningen, att det finns fler som ni. Vi svettas i Karibien, tveksamt vilket som är bäst. Kramar

Lämna ett svar