Falska blåbär, fel semester och Viktoria.

augusti 29th, 2013

De kanadensiska blåbären växer på höga buskar, de är tre gånger större än våra, grönaktiga inuti och smakar inte så där väldigt gott (om man jämför med våra), men blueberry muffins är jättegoda (och jättestora).

De flesta här i Kanada och i USA har sådär två veckors semester varje år, om de inte har ett jättebra jobb och kan förhandla sig till mer … hmm, vi förstår vår amerikanska vän som valt att flytta till Sverige och nu väntar på att få sitt nya medborgarskap.

Ariel IV ligger nu för ankar i Victoria på Vancouver Islands sydspets. Huvudstad i Brittish Columbia och ett Brittain i miniatyr. Vi väntar på de nordliga vindar som ska ta oss till San Fransisco. Wow nynytt äventyr på gång!

2 svar till “Falska blåbär, fel semester och Viktoria.“

  1. Ewa skriver:

    Må vindarna blåsa åt rätt håll och solen skina 🙂

  2. Elin skriver:

    De e alltid lika roligt att läsa era blogginlägg 🙂
    Drömmer mig tillbaka till seglingen som vi hade förra sommaren, ett äventyr som jag ofta tänker tillbaka på.

    Fair Winds!

Lämna ett svar