Att se det osynliga och att ha fullt ombord.

mars 27th, 2010

I Stockholm på Båtmässan fick vi ett bra avtal med Marinplus som levererar framåtseende ekolod. Det ger oss bättre säkerhet när vi nu ska segla i dåligt sjömätta vatten och vi hoppas att det också ska hjälpa oss att se growlers som radarn missar. Norvästpassagen innehåller flera uppgrundningsområden där vi också får stor nytta av ekolodet, för att inte tala om nyttan då vi ska svepa en potentiell ankringsvik. En annan viktig del av förberedelserna har också löst sig nu. Vi är full besättning! Fyra man till Island och ytterligare två därifrån till Grönland. I Nuuk kommer sedan en helt ny besättning och vi blir fyra man och två tjejer genom själva passagen, förbi Alaskas nordkust och genom Berings sund till Anchorage. Lotta från Göteborg på den härliga bilden är en av dem. De övriga presenterar vi efterhand under fliken ”besättning” på vår hemsida.

2 svar till “Att se det osynliga och att ha fullt ombord.“

  1. Authentic Patrick Willis Jersey skriver:

    Pretty decent written article. It can be valuable to anyone who utilizes it, including me. Keep doing your work C needless to say most definitely i’ll look into more posts.

  2. Indra skriver:

    Det de4r le4t ju inte kul. Har ni inte funderat pe5 en hyersre4tt i ff6rort i Stockholm? c4r inte det lite lugnare och se4kert? Ge5r en lampa sf6nder i hissen e4r det bara att ringa .Som ni vet se5 e4r det kallt he4r hemma och kallare ska det bli. Man ve4ntar ner till minus 14 gr till helgen. Vinterde4cken e4r pe5 och snf6n den yr. Men man har ve4rre i Sme5land, be5de he5rd ble5st och snf6drev. Vi sitter mest inne om dagarna de5 vi inte jobbar. Ska ut med arbetste5g pe5 Tunnelbanan pe5 sf6ndag natt. De4remellan ska vi ut och spola f6verge5ngar pe5 Lidingf6banan och d6sterske4rslinjen ned lastbil. Det e4r te5g som ge4ller numer !!! Vi har funderingar pe5 att komma ner till kanarief6arna under vintern, se5 he5ll er undan. Vi ff6rff6ljer er vart ni e4n seglar, te4nk pe5 det. Segla nu ff6rsiktigt och kurera kroppen se5 mycket ni kan. Lev ve4l i solen, vi ff6rsf6ker se5 gott vi kan he4r i kylan, f6nskar RallarRoffe

Lämna ett svar