Idag har vi tjänat 832 dollar

januari 31st, 2015

Vinkande valHär på Maui kostar det 208 dollar att åka ut en förmiddag med turistbåt och snorkla på revet, titta på koraller och havssköldpaddor och möta de gigantiska knölvalarna ute i bukten. De hoppar överallt och vinkar ibland till oss med fenan.

Idag åkte vi ut alla fyra med egna snorklar och fenor. Havet och dess invånare var lika generösa mot oss som mot de betalande turisterna på båten bredvid. Vi fick uppleva allt gratis och tjänade 832 dollar på kuppen. Nu kan vi gå ut och festa ikväll …

4 svar till “Idag har vi tjänat 832 dollar“

  1. Jörgen skriver:

    Bra extraknäck !

  2. Sparat. Inte tjänat. Men ack så mycket rikare ni blivit 🙂 Inget gör mig lyckligare än valar. /Linda

  3. Har egen köl. Att luta er emot

Lämna ett svar