Första gången i livet

februari 24th, 2015

surfing 2Ja du har rätt, det är ingen av oss som är på bilden. Men det är sant, vi har båda gjort det nu, surfat på riktigt, på varsin longboard, på Hawaii!

Wow vilken känsla det var att lyckas fånga vågen, brädan sköt fart och race-ade över korallreven in mot stranden i säkert 100 km i timmen. Det kändes så i alla fall. Eric lyckades stå upp flera gånger. Jag halvstod upp en gång och blev så stolt över det att jag nästan sprack. Sedan fick jag en gigantisk våg över mig och sprutade saltvatten ur alla ansiktshål i en halvtimme efteråt. Strax efteråt rev Eric upp några sår på foten på ett korallhuvud. Men missödena har vi redan glömt. De lyckade brusande vågfärderna gav oss svindlande härliga upplevelser. Wow, hur ska vi få plats med surfbrädor på Ariel IV där vi redan har två kajaker, en gummidinge och en massa annat på däck.

En femåring upplever förmodligen ”stora” saker för första gången i livet varje dag eller åtminstone varje vecka. Nu för tiden händer det inte lika ofta. Vår första surfupplevelse är en riktigt ”stor” sak som vi aldrig kommer att glömma!

5 svar till “Första gången i livet“

  1. Häftigt ! Letar varje dag på Marine Traffic, men Ni syns inte.

  2. Alf Eriksson skriver:

    Hej gottegrisar, det verkar vara en underbar tid ni har nu men jag tror ni längtar lite till vildmark och orörd natur. Seglarlivet har klart de fördelarna att det går att välja och omväxlingar förstärker alltid. Här hemma blev det ingen vinter i år och våren står för dörren.
    Jag själv har kämpat med att byta datorsystem (men det har in redan märkt) annars har vi det bra.
    Hälsningar Eva och Alf

  3. Hej Bengt, vi har upptäckt att vi ligger 16 nm från landmottagaren och delvis i hus skugga så vi har ingen chans komma igenom, väldigt dåligt med sändare o mottagare här på Hawaii.

Lämna ett svar