Jobbdag

augusti 1st, 2011

Tors 28 juli

What, nästan sol, vädringsdag(!) Alla täcken, kuddar och annat åker ut och jag kollar oroligt varje kvart om något av de omkringliggande molnen rör sig åt vårt håll. Eric lagar en ventil i taket som varit sönder sedan förra sommaren, men som vi inte upptäckt förut, eftersom det inte regnat. Han slåss också med en läckande vacumventil i motorn. Usch och fy! Det värsta jobbet är nog att flytta ut alla hundra sakerna, cyklar, motorer, segel, tampar, dammsugare och diverse lådor, ur förpiken för att komma åt en reservslang som ligger packad längst ner …

3 svar till “Jobbdag“

  1. Mats Lundberg skriver:

    Ser ut som Ariel IV mest seglat i sol, följde er förra sommaren och läser er blogg dagligen !? Synd att ni inte kan skriva oftare och mer. Alaska är mitt och mångas drömmål! Sommaren hemma i Svedala är inget att skryta med, förtsatt lycka till, seglahälsningar, Mats med familj.

  2. Pia Anderberg skriver:

    Finns plats nästa sommar??? Vill bara följa med!!! Pia

  3. Helena ..i Ystad skriver:

    Hej! Har ikväll äntligen tagit mig tid att läsa om hur ni har det!! Åh vad underbart. Ännu ett äventyr (-: så långt borta från vardagen hemma ..ja Birgitta du vet nog vad jag menar. Alla här mår fint och efter den här blöta sommaren ser vi framemot ännu en vintervistelse utomlands. Jossan är ursöt i sin t-shirt!Ha det jättebra. H&Co.

Lämna ett svar