Paula skriver

augusti 17th, 2011

Jag har suttit i min kajak i Öresund och längtat efter att kunna segla iväg lite längre bort på havets vågor. I två underbara veckor har Tomas och jag fått segla med Eric och Birgitta i Inside Passage i Alaska. Tillsammans med Karin paddlade jag en dag och fick se både tumlare och valar från kajaken! Denna tur och alla andra fantastiska djur som vi fått lov att komma nära under dessa två veckor blir det som jag kommer att ta med mig som ett fantastiskt minne. Förutom allt annat skoj vi har upplevt tillsammans på Ariel IV. TACK.

Paula

2 svar till “Paula skriver“

  1. paula o Tomas skriver:

    Nu har vi kommit hem och hunnit sätta igång tvätten, ska bli skönt att sova i egna sängen även om vår mysig koj gett oss skön sömn och många drömmar.Ha en riktigt skön fortsatt segling 🙂
    kram paula o Tomas

  2. So glad to have met all of you in Elfin Cove AK. On our cruise south we passed Ariel IV outside Juneau and exchanged greetings. Arrived Taku harbor August 17 dropped anchor and cooked fresh halibut. Ariel IV arrived sometime late and tied to the public dock. We left a message in a bottle attached to Ariel IV telling of our plan to cruise up Tracy Arm. Departed early Thursday morning to motor up Tracy Arm. What a spectacular place. Exited Tracy Arm and headed south to Petersburg where we are now awaiting better weather for our trip in Ketchikan AK. Heavy rains and wind will keep us here through Sunday. Looking for Ariel IV to arrive.
    Margaret

Lämna ett svar