Back home

juni 6th, 2012

Efter en mycket hård natt på Kastrups golv och en dag på tre olika flygplan anlände vi lätt hålögda till vårt hem Ariel IV. Hon var välvaktad hela vintern och hälsade oss nu torr, hel och faktiskt ganska ren. Luften är frisk här så man blir yr i huvudet och solen sken faktiskt denna dag i Ketchikan. Glada fiskare hälsade oss längs bryggan; ”So you are back, welcome!”. En annan långfärdsbåt låg intill, Molly och Steve från Kalifornien med sju barn ombord. Under denna enda solskensdag ville vi få rent på däck, upp seglen och kapellen. Hmm … det var också en hård dag. Tio timmar i kojen var vi värda. Andra dagens frukost underhöll oss fiskarna på en sin båt tvärsöver. Tidvattnet gick ut, båten stod torr på en ”grid”, tio man jobbade som sören fixa propeller, tvätta botten, laga och måla, vattnet kom krypande tillbaka och slickade deras stövlar där de målade in i det sista …

2 svar till “Back home“

 1. Bengt skriver:

  Nice att se bloggen up´n running.
  Må gott och ha en spännande och skön sommar.
  B

 2. Dmitri skriver:

  Trevligt att höra att ni är på plats och gillar läget!
  Ha det bra!

Lämna ett svar