Eagle story

juni 13th, 2012

Vi har vandrat i bergen i två dagar, mött en björn och en massa örnar. I Ketchikan sitter ett exemplar av USA:s statsfågel, the bald eagle, den vithövdade havsörnen, i nästan varje trädtopp. På nästan varenda bryggstolpe i hamnen sitter en konstgjord uggla. Inte för att hålla fiskmåsar borta utan för att hålla örnarna på avstånd. Örnarnas läten påminner om svenska sommarfåglar, det låter vackert men märkligt i förhållande till fåglarnas storlek och stränga uppsyn. En bjässeörn satte sig trots ugglorna, i masttoppen på en halvstor segelbåt. Hela båten tippade över. Ariels vindex i vår masttopp var helt var nerböjd när vi kom tillbaka från Sverige.

7 svar till “Eagle story“

 1. Dmitri skriver:

  )))Här lyktar björn, kan man tycka! Är små avundsjuk)))

 2. Åsa Lundborg skriver:

  Ha en riktigt härlig sommar!
  Jag är med er i själ och hjärta!
  Det var kul att träffas hemma hos Bill, ta väl hand om varandra!
  Stor kram Åsa Lundborg <3

 3. Cleber skriver:

  These are great but I don’t have a Scribd account so it won’t let me print! I wtnead to print these as stickers to wear to tonight’s game! Beat Clemson! Please let me know if you can email the file. valeriehart at gmail dot com Thanks!!

 4. car insurance skriver:

  Wonderful story, reckoned we could combine several unrelated information, nonetheless genuinely worth taking a appear, whoa did one understand about Mid East has got far more problerms at the same time

 5. To go even further out on the dumbness scale in college:If you needed to hire someone for most any job, would you hire a person who had proven he had analytical abilities, stick-to-itness and general intelligence …… or …… would you hire a women's studies major?And you think THEY have social skills? They don't have intelligence OR social skills.

 6. Schild bei den herumstehenden Rittern hat eine Farbe und ein Symbol. Die Symbole auf dem Panel in der Reihenfolge der Farben der Notiz im Wohnzimmer anklicken.

 7. http://www./ skriver:

  hi gavin, i have recently bought some studio strobes from ebay they are very good for a student like me but i would like to be able to make them portable i only have £200 max please help

Lämna ett svar