Mosquito´s

juni 22nd, 2012

Vi trodde vi var ganska vana vid och immuna mot mygg, hmm … det är nog de ganska harmlösa svenska stormyggen. Här i Kanada är myggen små, nästan osynliga mördande köttätare som hittar de bästa blodsugarställena direkt, innan man ens vet att de är där. Och resultatet, det som vi trodde skulle bli myggbett, blev stora dödskliande blåmärksbulor. Som inte försvann på några dagar precis utan tog nästan en vecka (kanske överdriver jag en aning …) Tur att vi har dundergiftiga, förbjudet i alla civiliserade trakter, Bushman från Australien ombord. Kollade för säkerhets skull våra myggnät också. Det finns nät till båtens alla luckor, två särskilda nät till ansikte och huvud och två stora dubbelsängnät till framtida nätter på däck, i tropiska vatten.

Ett svar till “Mosquito´s“

  1. Dmitri skriver:

    Hmmm??? Ser inte ut som myggbett, verkligen. Hoppas att ni fick redan någon slags immunitet))

Lämna ett svar