Möte efter 12 år

augusti 8th, 2012

Nu, framme i Bellingham, sommarens slutdestination. Från Ketchican i södra Alaska genom BC, Brittish Columbia, till USA, Washington state i ”lower 48”. Från dimma, regn, björnar och valar till sommar, sol, stugor och människor. Från 7 grader i vattnet till omkring 24. Från vandring i vildmark till Olympiad. Från yllebyxor och regnställ till bikini eller inget alls.

Men sommaren största händelse var mötet med ”s/y Synchronicity”, efter 12 år ett möte med familjen från Vancouver som vi seglade med i nästan ett år under vår världsomsegling. Mary och Dave hade barn ombord, två glada, härliga lekkamrater till våra barn på den tiden. Äldsta flicka Leah ska gifta sig i höst och har egen båt med långt komna planer på världsomsegling. Lilla spralliga Jessica är tjuga år och sitter i rullstol efter en olycka när hon var femton. De lever nu ett liv med ”a new normal”.

Ett svar till “Möte efter 12 år“

 1. Maj skriver:

  Hej!
  Tack för senast. Ja det går fort när olyckan är framme!
  Kul att ni fick sommarväder till slut. Det var ni värda.
  Det går inte en dag utan att jag tänker på vår resa och är tacksam att jag fått uppleva det äventyret. Utan möjlighet att få åka med er en bit, skulle vi aldrig ha kommit till dessa vackra ödemarker.
  Kram
  Maja

Lämna ett svar