Om att sova, tvättbjörnar och lite till

juli 15th, 2013

Nu har jag varit här i en vecka, somnat direkt och sovit som en dubbelstock i nästan 10 timmar varje natt. Hur är det möjligt? Inga måsten har susat runt i huvudet, inga uppgifter, möten eller saker som måste fixas. Ingen dator och ingen TV. Massor av luft och sol, kroppen i rörelse mest hela tiden. Är det svaret eller beror det helt enkelt på att vi är så himla glada. En ny spännande del i livet tar sin början.

Ariel IV stävar långsamt norrut mot Vancouver genom en amerikansk semesterövärld. Det mesta är privat med röda förbudsskyltar men på fina nationalparksöar möter vi vildmark och trevliga människor, oftast paddlare. De bor i medhavda minitält men hänger upp sin mat som annars försvinner in i gapet på hungriga tvättbjörnar. Det finns många av dem här. Solen öser hela tiden, 22 grader på däck men första doppet i 14 grader var en rysare.

Lämna ett svar