En vanlig dag i en långseglares liv?

oktober 21st, 2013

Igår på förmiddagen åkte vi in till båtklubben vi blivit medlemmar i för att skriva lite mejl. Det var en vecka sedan sist och det fanns många som väntade på svar.

Klockan fyra var det billig ”happy hour” på golfklubben som ligger strax intill ankarplatsen. Alla långseglarna i viken samlades där för snack och skratt.

På klubben träffade vi också en sjöflygplanspilot. Han ville ha solnedgångsbilder till sin hemsida på vår båt och hans flygplan som låg förtöjt vid stranden, med några snygga människor på … ok vi ställde upp. Så frågade han om vi ville flyga en tur över sta´n. Vi kröp in i det lilla planet som startade lätt på vattnet. Så satt vi plötsligt i luften och tittade ner över San Diegos miljoner ljus som lyste i den nu kolmörka kvällen. Från flygklubben fick vi sedan bilskjuts tillbaka till Ariel IV. Did it all happen?

Lämna ett svar