Hur vi blev värdar för en bröllopsmiddag…

oktober 25th, 2013

Handlat en del ...En morgon frågade Mike, som är eventpilot, om vi ville vara med på en middag samma kväll. Vi skulle få allt serverat, champagne, och en massa god mat, mot att festen kunde förläggas till Ariel IV. Det handlade om ett kiropraktiker par som firade sin bröllopsdag. De skulle inleda firandet med en tur i sjöflygplan och ville avsluta med en romantisk middag ombord på en båt.

Ok det lät ju bra tyckte vi. Sjöflygplanet anlände och paret steg ombord tillsammans med en blond ung kvinna som vi trodde kanske var en släkting. Till vår förvåning försvann Mike med planet för att flyga en tur med ett födelsedagsbarn i en båt intill. Blondinen visade sig vara en journalist som skulle göra ett reportage om sjöflygplan. Suzanne, festens huvudperson, var sur för att den för henne okända blondinen var med på hennes överraskningskväll. Eric körde blondinen iland.

Maten hade inte kommit och vi var plötsligt värdar för denna bröllopsdagsmiddag. Jaha, det var bara att plocka fram lite snacks. Till slut anlände Mikes fru Andrea på stranden med mat, men hon var tvungen att köra vidare i bil för att ta hand om deras barn och Mike skulle flyga planet till flygplatsen.

Susanne och Chris ville äta ensamma i sittbrunnen vid levande ljus, så Eric och jag serverade och åt sedan själva nere i kajutan. Så kan det gå. När de efter maten förstått att vi inte heller visste ett dugg, började vi skratta alla fyra och drack champagne tillsammans i sittbrunnen. Det blev till sist en kanonlördagkväll!

Ett svar till “Hur vi blev värdar för en bröllopsmiddag…“

  1. Charlott och Lars skriver:

    Vilka äventyr ni är med om hela tiden, och snart är vi en del av dem! En förhoppning är att få dra upp en blue marlin, hoppas ni har rejäla fiskedon :), ses imorgon.

Lämna ett svar