Nu gäller det …

oktober 27th, 2013

Ny besättningStartskottet i Baja HaHa rally mot Mexiko går imorgon kl 11. Vi seglar med 160 andra båtar och förväntas korsa startlinjen i värsta Halloween kostymen. Amerikanska vännerna älskar detta. Det ligger en orkan som heter Raymond och ryter runt därnere, dit vi ska. Vi hoppas att den väljer en annan bana än vår.

Ny besättning ombord är Maria, Charlott och Lars från Sverige. Vi hoppas (och tror) att vi kan klara äventyret tillsammans med dem. Själv tänker jag föreställa Pippi Långstrump med flätorna stående rakt ut. På Skippers meeting imorgon kl 10 får kapten de senaste uppdateringarna kring Raymond. Om han (Raymond) är rasande måste hela rallyt ställas in eller vi blir liggande i någon mexikansk ankarvik. Om det bara blir lite kuling så är det bra att ha flätor.

10 svar till “Nu gäller det …“

 1. Lycka till på resan. Varför inte iklä er en mexikansk hatt och mustasch så är ni färdiga för insegling redan från starten

 2. Go Ariel 4, Go! Show the Scandinavian steel!!

 3. Ewa skriver:

  Moahahaha… Happy Halloween… Är det Eric eller Birgitta i flätor… Är det Eric är det lite skrämmande….passande 🙂 ha det bäst…

 4. Kåre Freudenthal skriver:

  Lycka till med överseglingen! Här kommer just stormen Simone in över västkusten (Flera har dött i England). Raymond och Simone!?

 5. Glöm inte om magiska krafter som vitlök har. Ni fryser inte, behöver inte sova och kan skrämma vilken orkan som helst med eldsflammor från. Håller tummarna!

 6. Josette @ markus skriver:

  Jaha du, då var det dags igen! Ta den i hornen och rid ut den rackarn! Jag vet att ni kan klara det mesta, men var rädda om er, ni är oersättliga! Markus var ute på 72 larm med Höganäskåren och fajtades mot Simone. Men till havs… Ojojoj! Hälsa Mechico! Hoppas att ses snart! J

Lämna ett svar