Still in love after all these years…

maj 5th, 2014

IMG_1387Inte 30 åriga kriget inte, nej! Vi firar idag, valborgsmässoafton 2014, vårt ”Pärlbröllop”, 30 år av tilltagande gemensam fokusering på vad som är viktigt för oss båda i livet; barnen, pojkarna som vi, nu på distans, känner oerhörd tacksamhet för att dom mår bra och utstrålar optimism och glädje inför sin framtid och att vi får göra det vi älskar mest av allt, att resa, genom länder och kulturer, över hav och oceaner, men också en resa i livet själv för ökad insikt och förståelse för oss själva och för andra.

Vi tillbringade dagen som turister i New York City, bland annat vid Ground Zero och 9/11 Memorial site där 3000 människor dog, varför och till vilken nytta, det ger ett alldeles speciellt perspektiv på vad som hände före och efter 9/11, skuldbördan blir allt svårare att förstå. På platsen där de två tornen stod har man skapat två gigantiska fyrkantiga bassänger, kallat ”Reflecting Absence”. Vattnet rinner 10 meter ner mot mitten och störtar sedan ner i ett okänt hål och inre mörker. Från detta djup tog vi oss upp till Empire State Building och fick ett helt annat fritt perspektiv över hela NYC, 102 våningar upp landade en duva precis framför oss helt orädd för höjden och oss.

På kvällen firade vi med supé på en Thai restaurant och såg sedan en makalös föreställning av ”Phantom of the Opera”. Den har gått oavbrutet i 25 år och blivit längsta showen på Broadway. Uppfyllda av dagens alla upplevelser tog vi ett glas på en irländsk krog, bara för att få prata om och dela alla intryck och minnen, det är därför det är så härligt och underbart att vara två, i 30 hela år!

10 svar till “Still in love after all these years…“

 1. Christian skriver:

  Grattis mamma och pappa! Vi pojkar gläds åt att ni verkar leva livet i The Big Apple 🙂 Ser fram emot att se er igen snart när ni kommer hem! Massa kramar

 2. Gratulerar på pärlan! Snyggt jobbat (:

 3. Grattis! ”Love conquers all”

 4. Grattis och god fortsättning!

 5. Times fly when you having fun, grattis!

 6. ulf bergers skriver:

  Stort GRATTIS till de trettio åren! Minns när vi var tonåringar i Bjärred Erik. Livet har har gett oss mycket fint men ibland tycker man att det går för fort. Det gäller att ta vara på det som ni verkligen gör. Det är ju upplevelserna som är rikedomen på slutet! Fortsätt älska varandra och njut av livet!
  Kinna o Ulf (tidigare på s/y Liberator)

Lämna ett svar