Jag ville bara gråta

maj 12th, 2014

ImagineVarför är det så ofta de goda som tas bort? Jag grät hejdlöst i januari 1980 då John Lennon brutalt och helt meningslöst blev skjuten i ryggen av en ung drogberoende och psykiskt sjuk man vid namn Chapman. Fortfarande spekuleras kring varför han sköt Lennon. Varje dag, i Strawberry Fields, i Central Park NYC ligger det nya blommor runt en vacker liten mosaik på marken. Ordet Imagine är inristat mitten som en symbol för det som John Lennon stod för, hur mycket bättre världen skulle bli om alla engagerade sig. Runt omkring fanns ett allvar och eftertänksamhet som vi inte på samma sätt såg på 9/11 Memorial site. Här satt också gitarrister i olika åldrar och med olika bakgrunder. De spelade stillsamt Johns Lennon och Beatles låtar, ”Let it be”, ”Girl”,  ”Hey Jude” ,”All we are saying… och ”Imagine”!

Ett svar till “Jag ville bara gråta“

  1. Just imagine…… We have to imagine to make it happen… Don’t ever lose faith….. Love2u

Lämna ett svar