Elaka indianer?

oktober 25th, 2014

Bryce CanyonVi körde vidare med den hyrda husbilen/”landbåten”, från Las Vegas till Utah nationalparker. Hisnande bergsvägar, bråddjup till höger och vänster, fantastiska vyer, 3027 m som högst. Bilmotorn skrek av ansträngning. Minus 2 grader på natten. Två stelfrusna seglare såg solen gå upp över Klippiga bergen.

Legenden berättar att de enorma röda stenformationerna i Bryce nationalpark egentligen är några av de indianer som levde där i gamla tider. De som gjort något ont förvandlades som straff till sten. Vi har svårt att tro att det fanns så många elaka indianer.

3 svar till “Elaka indianer?“

  1. Ewa skriver:

    Vilken vy….härligt..

  2. Jens skriver:

    Ser ut som de centrala delarna av Turkiet! Härligt

  3. Per skriver:

    Det ser spännande ut, på väg mot Mesa Verde? Kramar från Eva o Per!

Lämna ett svar