Gäster

januari 26th, 2015

Jens på bergDet är jättejobbigt och jättekul att få gäster ombord! Plötsligt blir det långsamma långseglarlivet ett dubbelaktivt upplevelseliv. Jens och Andreas har sprungit upp på Mauna Kea, det högsta berget, svingat sig genom djungeln, nästan bränt sig på vulkaner, simmat med valar och delfiner, snackat med alla övervintrande hippies de mött, svingat en och annan bägare och mycket, mycket mer …Andreas i djungel

5 svar till “Gäster“

 1. Det låter härligt! Ni får inte bli allt för slappa

 2. Helena Jonsson skriver:

  Tänkte nog att det skulle vara svårt att få ner Andreas i varv, men toppen om han kommer hem utvilad ; )! /Helena

 3. admin skriver:

  Inatt sov Andreas oavbrutet i 12 timmar! Det har inte hänt på en himla massa år sa han. Så det finns en chans Helena. Förresten, vi gillar honom skarpt, kanske vi behåller honom 🙂

 4. Emma skriver:

  doesn't matter where the parents were born. It only matters if both the parents were U.S. citizens at the time of the child's birth.Both of Mitt's parents were U.S. citizens when Mitt was born in Michogan.Bith of Obama's parents were not U.S. citizens when Obama was born.

 5. http://www./ skriver:

  I just wanted to type a word so as to thank you for some of the superb tips and tricks you are showing here. My particularly long internet lookup has now been rewarded with awesome insight to talk about with my neighbours. I ‘d assume that we readers are very much blessed to dwell in a wonderful site with many wonderful people with helpful opinions. I feel very much fortunate to have come across your site and look forward to some more brilliant minutes reading here. Thank you once more for everything.

Lämna ett svar