Vårkänsla

april 18th, 2010

Nu sprider vaxdoften sig över däck och vårkänslan är stark. Jörgen är här över helgen och hjälpte oss med att röja, städa, vaxa, putsa. I sommar missar vi sommaren så vi försöker njuta desto mer av våren. Men visst finns det sommardagar i Arktis också. Enstaka gånger kommer temperaturen upp till tjugo grader.  Fantastiskt fina ullunderkläder kom i går med posten från vår sponsorpartner Woolpower.  De blir viktiga under seglingen men vi tänker faktiskt packa ner kortbyxorna också. På Svalbard satt vi flera gånger i bara t-tröja i något soligt läigt hörn och vi badade mellan isflaken vid 80 grader nord! Det gick mycket snabbt …

Ett svar till “Vårkänsla“

 1. Peter Bryttne skriver:

  Härligt!!
  Själv håller jag ju på och jobbar som tusan på min egen båt. Inte så mycket pyssel utan mer råjobb. En viktig förändring är gjord på henne efter mitt besök hos er. Förvaringsutrymmena är rejält expanderade på bekostnad av lite annat mindre viktigt.
  Skulle ju egentligen sjösatt i år men vilken jäkla tur att så inte blev fallet!!
  Det är så hemskt mycket kvar!!
  Egentligen hade jag ju tänkt genomföra det mesta utan någon som helst ekonomisk eller pryl sponsring men det har jag lagt åt sidan. Det går inte att få ihop annars. Nu har jag istället börjat planera vilka jag skall kontakta och vad som behövs ombord.
  Jag kommer att suga åt mig era lärdomar som en svamp.
  Nu väntar tandemcykling med Anna och Anton.
  Må så gott!!
  Peter

Lämna ett svar