Stor julekram från Arielfyra crew

december 22nd, 2020

2 svar till “Stor julekram från Arielfyra crew“

  1. Helen Lindblom skriver:

    Hej på Er! Hittade Er sida genom långfärdsseglargruppen på FB. Nu har jag haft kul en lååång stund och läst lite här o där om Era äventyr. Vi seglade runt jorden 1985-89, och sedan halva vägen 2002-2005 med våra tre barn. Vi hamnade i Australien och ville stanna ett år för att känna på ett annat vardagsliv än det i Sverige och med fördelen att barnen skulle lära sig engelska ordentligt. Nu har det gått 15 år och vi är fortfarande kvar!!! Så kan det gå! Vi träffade en 50 fots stålbåt från Danmark på vår första resa. Såg att Er båt varit ute på en världsomsegling innan ni tog över. Vet Ni vad båtens namn var då? Danish Dynamite? Vi är lite sugna på att ge oss av igen och funderar på Norges kust, Grönland och Passagen där uppe. Så nu ska jag läsa lite mer om Ert äventyr där! Hoppas Ni hittat fötterna hemma i Sverige igen. Vi vet verkligen att det kan vara rastlöst och svårare än man tror! Kram på Er och Tack för härlig info här.

  2. Sven-Eric Rademalm skriver:

    Tack för julhälsningen. Det har varit väldigt roligt att följa er på hemseglingen från Västindien
    Jag hoppas att vi ses när Covic så medger
    Svenne

Lämna ett svar