Jörgen

oktober 25th, 2010

Jörgen Larsson från Göteborg, till höger i dingen, var den enda i besättningen som, förutom Eric, var med hela vägen från Sverige, via Norge, Färöarna, Island, Grönland, genom Nordvästpassagen och till Alaska. Han sammanfattar äventyret så här:

VI GJORDE DET OCH NU ÄR VI HEMMA IGEN!
Vi seglade NWP och det var en fantastisk upplevelse.
Nu är jag hemma igen efter 4,5 månader. Hemma hos familjen vilket är skönt. Tillbaka till jobbet vilket faktiskt är roligt. Alla kommentarer och funderingar från kollegor som följt vår segling via bloggen och spoten.
Vi har haft en fin resa med alla fina naturupplevelser. Vi har haft det bra ombord, visserligen blir det en del spänningar när sex personer lever på ett så litet utrymme och ibland under ”tuffa” förhållanden.
Tack alla i besättningen för den tid vi levt ihop, vi i vår lilla ”familj”.
Tack för alla fina upplevelser.
Tack Birgitta och Erik för en väl planerad och genomförd expedition.
JÖRGEN

Ett svar till “Jörgen“

  1. Bengt skriver:

    Heja Jörgen. Härlig prestation!! Goa gubbe… 🙂

    Vi hörs
    Bengt

Lämna ett svar