Ingen kontakt

juli 28th, 2011

Tis 19 juli

Ankommer före detta indianbyn Yakutat. Inga vägar finns dit. Två bryggor och några hus utslängda i ingenstans. Efterlängtad telefon eller internetkontakt med hemma finns inte alls. Hamnmästaren ser ut som en fullblodsindian med lång svart hårsvans på ryggen, men han beter sig som en glad och hjälpsam alaskian. ”Restaurang”besök på Bear Lodge mitt i skogen. Möter ett gäng fiskare som vill ge oss fisk. Eric hänger med den och kommer tillbaka med två filéade laxar och en hälleflundra. Tre av fiskarna kommer ombord för en öl och en kvällspratstund. På sin fritid hjälper de till med att bygga en kyrka, hjälper till med att ”spread the word”.

Ett svar till “Ingen kontakt“

  1. Jens skriver:

    Haha trodde inte dom var lika galna där uppe.. men usa är usa!

Lämna ett svar